Hoe kunnen we u helpen?

Onderstaand vind u de mogelijkheden

Website maken

Het maken van de website kost standaard € 475,- excl. BTW. Als u op zoek bent naar een uitgebreide website met meerdere mogelijkheden zoals een webshop integratie, adviseren wij om contact met ons op te nemen.

Net zoals iedereen van ons gewend is, ook voor u: no cure, no pay. U betaald pas als u écht tevreden bent!

App ontwikkeling

Ook voor appontwikkeling kunt u bij Van Kuijeren Websites terecht. Afhankelijk van wat u nodig heeft binnen uw app, bijv: urenregistratie voor uitzendbureaus of een webshop integratie, kunnen we een passende aanbieding maken.

Social Media & SEO

Social media is een belangrijk maar tijdrovend medium. Iets waar je als drukke ondernemer niet altijd de tijd voor hebt. U kunt dit volledig aan ons uitbesteden; wij posten wekelijks nieuwe berichten over uw bedrijf/branche om meer volgers te trekken zodat uw klantenbereik groter blijft worden. Hiervoor rekenen wij maandelijks € 95,- excl BTW. Dit is uiteraard ook maandelijks opzegbaar.

Drone Video's

Drone videomateriaal nodig? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze Contact pagina. We kunnen in combinatie met onze producer complete audiovisuele stukken creeëren over uw bedrijf.

Audio

Enorm breed begrip. Wellicht ken je het wel, de wachttoon of nog erger, het cliché wachtmuziekje. Voor klanten levert dit vaak frustraties op. Iets wat je vooral op de klantenservice wilt vermijden. Het blijft echter niet bij wachtmuziek. We kunnen namelijk voor u uw eigen company-tune maken. In onze studio kunnen we met een eventueel bekende zanger/zangeres een company-song voor u faciliteren. Stuur ons een bericht met wat u nodig heeft, en wij laten snel van ons horen!

Ondersteuning & Onderhoud

U heeft na uw website gelanceerd te hebben natuurlijk ook onderhoudswerkzaamheden aan uw website, of u wilt bijvoorbeeld nieuwe content toevoegen. Wij bieden hiervoor twee mogelijkheden, waaronder: Een 2-uur durende cursus op locatie met daarbij een digitale handleiding (€ 350,-) of u kunt het aan ons uitbesteden voor € 55,- excl BTW. per maand en is maandelijks opzegbaar (hierbij krijgt u ook support gedurende de uitbesteding).

× Ik heb een vraag!