Hoe kunnen we u helpen?

Onderstaand vind u de mogelijkheden

Design

Maken website

Het maken van de website kost standaard € 475,- excl. BTW. Als u op zoek bent naar een uitgebreide website met meerdere mogelijkheden zoals een webshop integratie, adviseren wij om contact met ons op te nemen.

Het online zetten is natuurlijk inbegrepen bij deze prijs.

Social media

Social Media & SEO

Social media is een belangrijk maar tijdrovend medium. Iets waar je als drukke ondernemer niet altijd de tijd voor hebt. U kunt dit volledig aan ons uitbesteden; wij posten wekelijks nieuwe berichten over uw bedrijf/branche om meer volgers te trekken zodat uw klantenbereik groter blijft worden. Hiervoor rekenen wij maandelijks € 95,- excl BTW. Dit is uiteraard ook maandelijks opzegbaar.

Training

Ondersteuning & Onderhoud

U heeft na uw website gelanceerd te hebben natuurlijk ook onderhoudswerkzaamheden aan uw website, of u wilt bijvoorbeeld nieuwe content toevoegen. Wij bieden hiervoor twee mogelijkheden, waaronder: Een 2-uur durende cursus op locatie met daarbij een digitale handleiding (€ 350,-) of u kunt het aan ons uitbesteden voor € 55,- excl BTW. per maand en is maandelijks opzegbaar (hierbij krijgt u ook support gedurende de uitbesteding).

× Ik heb een vraag!