Het avontuur van
Van Kuijeren Websites

Foto van Colin

Door Colin van Kuijeren

Laten we beginnen bij het begin. 

Samen met mijn broer zat ik thuis tijdens de Corona pandemie, na te denken over wat wij konden doen in de tijd dat we thuis zaten. We hadden het er over dat ik vanuit mijn full-time baan veel bezig was met het opzetten van “brandstores” (online winkels voor bedrijven waar ze intern goederen op kunnen bestellen) en dat hij enorme affiniteit heeft met het maken van digitaal pakkende content. Toen hebben we het idee uitgewerkt om websites te maken en daarbij ondersteuning te geven in de digitale marketing. Uiteraard  zaten we uitgebreid na te denken over hoe we onze potentiële klanten konden benaderen. Nadat we dat een tijd hebben gedaan, dacht ik; laat ik gewoon die telefoon eens oppakken en een bedrijf opbellen.

De allereerste “cold-call” die ik toen deed was naar create comfort, een winkel waar je airconditioning systemen kunt aanschaffen en daarbij verzorgden ze ook de montage.

We hadden een leuk gesprek waar uiteindelijk een afspraak uit voortvloeide. Samen met Create Comfort hebben we toen gekeken naar wat het beste bij hun zou passen als bedrijf. Na het gesprek waren we dolblij om te horen dat we opdracht hadden gekregen van onze eerste officiële klant!

“Van Kuijeren Websites heeft voor onze nieuwe website, createcomfort.nl, een superjob gedaan. Binnen een hele korte tijd hebben ze een volwaardige webshop gemaakt met al onze wensen en de perfecte voorzieningen geïmplementeerd. Uitermate tevreden en we blijven de samenwerking zeker voortzetten!”

~ Daniel

Nu zijn we drie weken verder. En kunnen we met trots zeggen dat we een zeer strakke, professionele website neer hebben kunnen zetten. Create Comfort is eigenaar van een nieuwe website en Van Kuijeren Websites van een top recensie!

We willen ons verhaal graag uitbreiden.

Word uw bedrijf het volgende onderdeel van ons avontuur? Bel met Van Kuijeren Websites! +31 (0)6 1855 9118

× Ik heb een vraag!